Waar wij goed in zijn

HUIDVERBETERENDE PEELINGS 

Chemische peeling, dat klinkt wellicht wat spannend. Met de peelings die wij gebruiken is dat het helemaal niet.  
Bij een peeling denk je waarschijnlijk nog aan een week de deur niet uit kunnen. Een rode, gevoelige huid en een vervelling zoals bij een slangenhuid. Wij kiezen bewust voor peelings waarbij dit niet extreem gebeurt. De peelings zijn op natuurlijke basis, dringen dieper door (vanwege werkstoffen die niet afstoten) en doen daar het werk van binnenuit. Het resultaat is verbluffend, veilig en duurzaam. 

Of het nu gaat om anti-aging, acne, pigmentvlekken of een verslapte huid. Voor ELKE huid hebben wij een huidverbeterende peeling. Zelfs voor de meest gevoelige huid of een couperose huid. We kunnen zelfs diverse zones met verschillende huidproblematiek behandelen door in dezelfde behandeling andere peelings aan te brengen op de diverse zones. Zo haal je ALLES eruit wat je huid op dat moment nodig heeft. We noemen dat ‘face mappen’.

We beginnen altijd met het duidelijk krijgen van de wensen. Dan bereiden we de huid goed voor, gevolgd met activeren, wederopbouw en als laatste het optimaal onderhouden van de behaalde resultaten.

Hoe veel peelingen er nodig zijn verschild per persoon, per wens en per doel/huidprobleem.

Hoe werkt een Peeling?
Voor een peeling moet de huid eerst optimaal worden voorbereid. Dit doen we door middel van een activator kit die je 2 weken voorafgaand aan de kuur thuis gaat gebruiken. Deze bereid de huid optimaal voor om een nog beter resultaat te bereiken. Wij gaan dus echt voor resultaat.

Activator kit bestaande uit;

 • Een passend reinigingsproduct
 • Een passende Activator serum
 • Een passende dagcreme

De reinigingsproducten zijn hoogwaardige emulsies met PHA erin. PHA staat voor Poly Hydroxy Acids. Dit zijn meervoudige hydroxyzuren. Ze lossen de “lijm” in de bovenste huidlaag op die de huidcellen bij elkaar houdt, waardoor de dode huidcellen loslaten. Het haalt dus de bovenste huidlaag van de huid waardoor er een nieuwe, frisse huidlaag tevoorschijn komt.

De Activators zijn gemaakt om de pH van de huid geleidelijk te verminderen, gelijktijdig de dode huidcellen te verwijderen, vocht te reguleren en pigmentatie alvast te verminderen.
Het bevordert de huidvernieuwing, verwijderd de dode huidcellen, vermindert pigmentatie en het herstelt de pH van de huid.
Het bevat enzymen die de huid geleidelijk vernieuwen, vermindert pigmentatie, roodheid, acne en rosacea.

Omdat er producten worden gebruikt die de huid dunner maken, is het heel belangrijk de huid te beschermen. Dit doen we door de All day shield dagcrème met SPF 50+ te gebruiken. Dit is een anti-aging dagcrème met ferulinezuur (een UVB-fliter met een van de sterkste antioxidanten), vitamine E en helioguard-365 (een natuurlijke UVA-filter uit zee alg om de huid te beschermen).

Welke peelingen zijn er en wat doen deze?
Er zijn 13 verschillende peelings die met elkaar te combineren zijn:

 1. Soft Touch PEEL:
  – Overgevoelige huid
 1. Pure Skin PEEL:
  – Onzuivere huid
  – Acné
  – Rosacea
  – Folliculitis
 1. Water Infusion PEEL:
  – Zeer vochtarme / gedehydrateerde huid
 1. Ferulic Peptide PEEL:
  – Zonbeschadiging (lange diepe lijnen, droog, rood, verbrand door de zon)
 1. Lacto PEEL:
  – Hyperkeratose (verhoorning van de huid)
  – Hydraterend.
 1. Gluco PEEL:
  – Anti-aging
  – Grove poriën
  – Zwaardere acné
 1. Retin-Oil PEEL:
  – Anti-aging (blootstelling zon)
  – Keratolisch
  – Collageen stimulerend
  – Acne
 1. Age Less Peptide PEEL:
  – Anti-aging
  – Hydraterend  
  – Verminderen van rimpels
 1. Age Less+ Peptide PEEL:
  – Anti-aging
  – Sterk Keratolisch
 1. White-Up Peptide PEEL:
  – Photo-aging
  – Verminderen van pigmentatie
  – Verminderen van rimpels
 1. White-Up+ Peptide PEEL:
  – Anti pigmentatie
  – Sterk verminderen van rimpels
 1. Couperix Peptide PEEL:
  – Couperose
  – Rosacea
  – Rode huid
 1. Caviar Peptide PEEL:
  – Verslapte huid met photo-aging

We kunnen ons voorstellen dat het je nu een beetje duizelt allemaal. Want welke peeling is nu perfect geschikt voor jou?

Wij raden je dan aan om een Meet & Treat in te boeken. Dan bespreken wij eerst al jouw wensen, maken we een huidanalyse en je leert alvast onze producten en werkwijze kennen. Deze is gemakkelijk online te boeken via onderstaande knop. 

Boek nu