MINTENZ MAKE UP BEAUTY BOX

DEZE BOX KOSTEN SLECHTS 49,50 PER PERSOON INCLUSIEF ONLINE TRAINING.

Deze boxen zijn niet alleen leuk om jezelf cadeau te geven maar zeker ook om aan iemand anders cadeau te doen. Wij sturen deze dan met een handgeschreven kaartje direct naar de juiste persoon.

Omdat iedereen nu eenmaal van verassingen houdt geven wij niet alle inhoud prijs in onze boxen. Je mag er uiteraard 100% van uitgaan dat je er blij (en gezond) van gaat worden. Wij werken namelijk alleen maar met natuurlijke, hoogwaardige producten die goed zijn voor mens, dier en milieu.

 

 

De Mintenz minerale make up Beauty Box;

De Beauty Box waar vanuit het hele land aanvragen komen. De Mintenz try out box inclusief een ONLINE MAKE UP TRAINING.

Het werkt als volgt;
– Je koopt de Mintenz Beauty Box.
– Vervolgens stuur je ons een huidige foto van jezelf zonder make up. Wij stellen voor jou de try out set samen op basis van huidtint, haarkleur, kleur van je ogen en zullen deze naar je toesturen. Denk daarbij aan concealer, foundation, blush, bronzer en diverse oogschaduwtinten.
– Ook ontvang je een mini foundation brush in deze box.
– Op onze afgesproken dag en tijd gaan we met je aan de slag waarin we alles online aan je uitleggen en ook op onszelf voor zullen doen zodat jij alleen nog maar hoeft af te kijken.
– Daarna kun jij direct je gewenste bestelling doorgeven van de Mintenz producten waar je écht heel blij van werd en wij sturen deze weer naar je toe en jij kunt aan de slag.

TIP; Ook leuk om met een aantal vriendinnen te doen (volgens de Covid-19 regels).
Deze box is per persoon te bestellen in onze webshop. 

 

Ga naar webShop