Waar wij goed in zijn

Mesotherapie tegen Kaalheid Zoetermeer

Mesotherapie tegen kaalheid door hormonale veranderingen zoals de overgang, penopauze, stress en/of een afname van het hormoon DHT is zeer effectief. 

In ongeveer 95 procent van de gevallen dat mensen last hebben van haaruitval, is er sprake van hormonale haaruitval. Vaak kan aan het patroon van haaruitval ook worden gezien of er sprake is van hormonale haaruitval. Heb je als man last van de vorming van inhammen, een kalende kruin of een terugtrekkende haarlijn? Dan is de kans groot dat je last hebt van hormonale haaruitval. Heb je als vrouw last van een terugtrekkende haarlijn of plots veel haaruitval waarbij je haar merkbaar dunner wordt? Wij kunnen je helpen! 

Bij hormonale haaruitval verzwakt het haar door het hormoon DHT. Het haar krijgt de benodigde bouwstoffen niet meer goed binnen en wordt hierdoor steeds dunner. 

Na de start van de kuur begin je na 6 tot 9 weken te merken, dat de kwaliteit van je haar verbetert en worden er kleine haartjes zichtbaar. Pas na 6 maanden kan een goede evaluatie plaatsvinden.

Hoe vaak moet er behandeld worden?


Wanneer je start met de Mesotherapie tegen kaalheid zullen wij altijd een kuur adviseren. Haren hebben namelijk verschillende fases die ze doorlopen van de groeifase tot de uitvalfase en in die 6-8 behandelingen zullen dus alle fases van de haren behandeld moeten worden.  Om de resultaten te onderhouden of verder te verbeteren kom je iedere 6-8 weken terug voor een losse behandeling of je herhaalt de kuur na 6-8 maanden.

Onderstaande foto’s; resultaten van de eKSeption Mesotherapie tegen kaalheid;

Boek een intake gesprek via ons boekingssysteem. De prijs van 25 euro wordt in mindering gebracht wanneer je kiest voor een behandeling in onze Huid Kliniek. 

Boek nu