Even voorstellen..

Sinds 1 mei ben ik mijn praktijk gestart als orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur, NLP wandelcoach en trainer cognitieve fitness. Ik help mensen met allerlei gezondheidsklachten en overgewicht. “Met Verstand Gezond”  is mijn motto omdat ik vind dat we veel te weinig weten over wat goede en verkeerde voeding voor ons lichaam betekent.
Mijn werkwijze gaat niet uit van een dieet maar van een manier van leven. Bewuste keuzes maken over wat je eet en zo werken aan een duurzame verbetering van de gezondheid.

Daarbij geef ik ook Cognitieve fitness. Dit is een unieke training waarbij fitnessoefeningen en meditatievormen worden gecombineerd met cognitieve elementen die de hersenen bewust activeren. Cognitieve fitness is effectief voor oudere mensen met cognitieve problemen en natuurlijk een ieder ander die zijn/haar hersenen gezond wil houden.
Voor meer info hierover kun je mailen naar; Smartway2happylife@gmail.com

Prijzen

Intake € 25,—
Bij inschrijving 3 maanden begeleiding (€ 125,—) is de intake
gratis.

NLP is een studie naar onze binnenwereld en naar ons gedrag, Een studie naar onze bewuste en onbewuste processen. Door hier inzicht in te krijgen zal je ontdekken waarom je dingen doet die je doet.
Kosten: coaching 3 uur € 100,—