Waar wij goed in zijn

 

Holistische huidverbetering: Een stralende huid op elke leeftijd

 
Holistische huidverbetering staat bij ons centraal in elke behandeling die wij geven! Onze huidexperts richten zich op natuurlijke verbetering zonder het gebruik van botox en fillers. Dit doen we door het zelf herstellend vermogen van de huid (en je lichaam!) te stimuleren in onze behandelingen.
 
Cosmetische behandelingen sluiten we zeer zeker niet uit! We zien ze eerder als een aanvulling op / onderdeel van een behandelplan in plaats van als enige oplossing. Wij geloven namelijk dat een stralende huid op elke leeftijd mogelijk is.
 
Je leeftijd beinvloed de kwaliteit van je huid. Daarom hoor je ook vaak “vroeg geleerd, is oud gedaan” wanneer experts het hebben over een goede huidverzorging. Maar wees gerust; ook op (latere) leeftijd kan jij aan een goede huidverzorging beginnen en zo de kwaliteit van je huid optimaliseren! En dat betekent echt niet dat je wekelijks bij de schoonheidsspecialist in de stoel hoeft te liggen of flink moet laten spuiten / snijden door een cosmetisch arts / chirurg.
 

Hormoontherapeut Manja Wunderink staat voor je klaar!

Onze hormoontherapeut Manja Wunderink geeft met regelmaat workshops en voorlichting over hoe je hormoonbalans invloed heeft op jouw huid. Wat dat aangaat, zijn wij ervan overtuigd dat schoonheid van zowel binnen als buiten komt. Dat maakt ook dat wij schoonheid benaderen op een holistische wijze. Dit merk je omdat we je tijdens de behandelingen voorzien van deskundig advies over hormonen, levensstijl, voeding en beweging.
 
Wil je meer weten over hoe jouw hormonen de kwaliteit van jouw huid beinvloeden? Onze hormoontherapeut Manja Wunderink staat klaar om je hier alles over te vertellen.
 

Werken met het zelf herstellend vermogen van de huid!

Het zelf herstellend vermogen van de huid en je lichaam is groot! Zo ook ge resultaten die we bereiken door dit zelf herstellend vermogen van je huid stimuleren. Mede hierdoor resulteren onze behandelingen in langdurige en duurzame verbeteringen. Wat uiteindelijk een stuk vriendelijker is voor je gezondheid en portemonnee!
 

Ontdek nu zelf het effect van onze behandelingen!

Ervaar de resultaten van onze effectieve huidverbeteringstechnieken nu zelf! Je kunt kiezen uit behandelingen, variërend van bindweefselmassages tot peelings. Je vindt een overzicht van onze behandelingen in het ‘Behandelingen’ menu.
 
Een paar voorbeelden van onze resultaten:
 
Hier zie je het effect van een bindweefselkuur!
 
Hier zie je het effect van onze SkinFit Facelift kuur!
 
 

Wat mag je verwachten van ons?

Maatwerk gericht op jouw huid, wensen, doelen en budget!

Maatwerk staat bij ons centraal. Bij je eerste bezoek voeren we een uitgebreid intakegesprek waarin we jouw wensen, doelen en budget bespreken. We vinden het belangrijk dat een prachtige huid voor iedereen toegankelijk is en zijn daarom open over de kosten. We bieden altijd een passende oplossing, zelfs bij een beperkt budget.
 

Eerlijk over kosten en resultaten!

Eerlijkheid over de kosten en te behalen resultaten is voor ons belangrijk. We beloven geen onrealistische resultaten en laten je ook niet de hoofdprijs betalen! Dit betekent overigens ook dat de beste resultaten zo nu en dan om eigen inzet vraagt (of misschien juist bepaalde gewoontes loslaten)!
 

Betaalbare oplossingen voor jouw huidproblemen!

We hebben altijd een betaalbare oplossing voor jouw huidprobleem en onze huidexperts bieden maatwerk gericht op jouw specifieke behoeften en doelen. Kortom, je bent bij ons altijd in goede handen!
 

SkinFit Meet & Treat

 
Onze SkinFit Meet & Treat is speciaal ontwikkeld voor iedereen die ons aanbod wat overweldigend vind! Tijdens deze behandeling nemen we uitgebreid de tijd om alles te bespreken, en gaan daarna meteen aan de slag met een gezichtsbehandeling én een op maat gemaakt plan.
 
De keuze om dit op maat gemaakte plan verder te volgen ligt uiteraard bij jou. Boek deze behandeling gemakkelijk online via de ‘boek nu’ knop hieronder.
 

Wat jouw huidprobleem ook is, loop er niet langer mee rond. Er is een betaalbare oplossing, ook voor jou! 

Boek nu