Je huid, je grootste orgaan. Daar moet je gewoon goed voor zorgen. Gek is dat toch he? Dat wij ons wel met gemak kunnen abonneren op de sportschool of voor een leuk magazine maar eigenlijk nooit voor de Schoonheidssalon. Een abonnement geeft namelijk altijd een financieel voordeel. Die willen wij jou ook graag geven!

Wij willen het voor iedereen toegankelijk én betaalbaar kunnen maken. Een schoonheidsbehandeling is niet alleen heel erg goed voor je huid. Het is minstens zo belangrijk om even wat tijd voor jezelf te hebben. Waarin even helemaal niets moet. Waar jij even helemaal jij bent en verder niets dan dat. Ondertussen verbeteren wij jouw huid optimaal en zorgen wij even helemaal voor jou. Omdat je dat meer dan verdient.

Het nemen van een BeautyClubMembership geeft je vele voordelen. Zo kun je tot maximaal 360 euro besparen op jaarbasis! Dat is écht heel veel geld! Waarom wij dit doen? Omdat wij ook graag een lange termijn band met jou willen aangaan. Wij streven naar perfectie als het om jouw huid en wenkbrauwen gaat. Dit kan alleen als wij je regelmatig terug mogen zien in onze BeautyBar. Daarbij geniet je ook van allerlei themabijeenkomsten, kortingen en andere leuke activiteiten.

Dit zijn onze keuzes:

BeautyClubMember Divabrows a 19,50 euro per maand.
Bestaande uit onbeperkt Divabrows met een maximum van 12 behandelingen op jaarbasis. Besparing van 66 euro op jaarbasis.

BeautyClubMember Budget a 25 euro per maand.
Bestaande uit huidverbeterende behandelingen van 60 minuten met een maximum van 6 behandelingen op jaarbasis. Besparing van 60 euro op jaarbasis.

BeautyClubMember Basic a 35 euro per maand.
Bestaande uit huidverbeterende behandelingen van 60 minuten met een maximum van 10 behandelingen op jaarbasis. Besparing van 180 euro op jaarbasis.

BeautyClubMember VIP a 45 euro per maand.
Bestaande uit huidverbeterende behandelingen van 60 minuten met een maximum van 10 behandelingen op jaarbasis. Onbeperkt DivaBrows met een maximum van 12 behandelingen op jaarbasis. Besparing van 360 euro op jaarbasis.

SKINF!T abonnement ACTIE nu voor 10 euro per maand.
Bestaande uit een uniek én fun programma met intensieve faceworkouts voor een egale huid, strakke(re) contouren en een prachtige uitstraling. In combinatie met een Basic of Vip abonnement betaal je 5 euro per maand. 

Ook ontvang je als member altijd 10% korting op alle producten & workshops.
Schrijf je hier direct in voor één van onze abonnementen. Eerst nog wat vragen?
Stel ze gerust door een mail te sturen naar
info@beautyclubnederland.nl

CONTACT OPNEMEN

[contact-form-7 id=”7″]