ANTI STRESS BEHANDELING

manja wunderink
We kunnen het niet ontkennen. De Corona en de hele situatie eromheen geeft ons stress. Ons stress hormoon Cortisol is volop en voortdurend in ons lijf aanwezig. Onze bijnieren maken daardoor overuren. We zien vaker dan ooit dat de diagnose bijnier uitputting vastgesteld wordt. Dit maakt dat je het heel moeilijk vindt om te ontspannen. Je piekert veel en je voelt voortdurend onrust en spanning in je lijf. Eigenlijk sta je altijd aan. 


Manja, die gespecialiseerd is in hormonen en haar werking, heeft hier een hele speciale gezichtsbehandeling voor ontwikkeld. Het effect is dat je Cortisol (stress hormoon) daalt en de Serotonine (gelukshormoon) toeneemt. Ze gebruikt hiervoor allerlei massage en ontspanning technieken die jou optimaal helpen ontspannen. Nog belangrijker; je voelt je veel beter direct na de behandeling en dit werkt nog lang door. Deze behandelingen worden gegeven in een speciaal ingerichte ruimte in Zoetermeer die voldoet aan alle hygiene eisen vanuit het RIVM. 

Enkele reacties van clienten;

‘Manja hoe die jij dat! Ik heb nog nooit eerder ervaren dat het zo stil kan zijn in mijn hoofd.’ 

‘Jouw handen zijn écht magisch. Wat een bijzondere ervaring. Ik wil nooit meer wat anders dan dit.’ 

‘Je raakt mij precies op de juiste snaren wanneer je verteld wat je allemaal gevoeld hebt. Wat fijn om hierin gehoord te worden.’ 

‘Optimaal geluk wanneer ik bij jou in de stoel lig.’


De behandeling wordt geheel intuïtief ingezet. Manja voelt exact aan wat je op dat moment nodig hebt. Je mag ervan uitgaan dat er gewerkt wordt met natuurlijke producten. Je zintuigen worden positief geprikkeld met geur, kleur en klank. Ook edelstenen en etherische oliën worden gebruikt tijdens deze anti stress behandeling. Technieken die o.a gebruikt worden zijn; acces bars, energetische face lift, ademtherapie, bindweefselmassage, ontspanningsmassage, shiatsu, drukpuntmassage (soms ook op de voeten), penseelmassage, edelsteenmassage en de handelingen die passen bij een klassieke schoonheidsbehandeling. 


Gun jezelf deze prachtige ervaring en boek wat me-time voor jezelf in. 


Manja schrijft zelf over deze behandelingen;
‘Ik geloof dat er mensen zijn om bruggen te bouwen in tijden dat het meer dan nodig is. Ik wil graag zo’n mens zijn. Het universum zorgt er steeds weer voor dat ik terug ga naar het geven van behandelingen. Het klinkt misschien zweverig maar ik ben er echt van overtuigd dat ik een verschil mag maken. Het is een feit dat ik, zoals mijn clienten altijd zeggen, ‘magische handen’ heb. Mijn handen zijn nu meer dan nodig. Mijn intuïtie maakt het geheel compleet. Ik kan jou vertellen welke processen er gaande zijn in jouw hoofd en lijf vanuit intuïtie en vanuit kennis. Daarmee kan ik je wat richtlijnen geven die je verder helpen. Je hoeft het niet altijd alleen te doen. Ik reik jou mijn handen. Je hoeft ze alleen nog maar aan te pakken.’ 

Je kunt een anti stress gezichtsbehandeling bij Manja inboeken via www.beautyclubnederland.nl
Categorie; skinfitkliniek 
De kosten hiervoor zijn 65 euro.

Locatie:
Het HoofdKantoor
Gelegen in Dekker Zoetermeer (naast Fit For Free).